Frans in Bergen op Zoom
Home Docente Lessen Tarieven Contact Links

De lessen

Bij ‘Frans in Bergen op Zoom’ worden er zowel individuele lessen als groepslessen gegeven.
De groepen bestaan uit ongeveer 6 personen. Indien gewenst worden er ook duolessen aangeboden.

De lessen worden afgestemd op het niveau, de interesses en het tempo van de cursisten. Er wordt les gegeven op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden.
Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan de verschillende vaardigheden, namelijk spreekvaardigheid, luistervaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan grammatica en woordenschat.
Het is ook mogelijk om lessen te volgen waarbij de nadruk komt te liggen op conversatie.


Leslokaal Frans in Bergen op Zoom

Tijdens de cursus wordt er gewerkt met een lesmethode die past bij uw niveau. Dit zijn methodes voor volwassenen.

Ook bedrijven die contacten hebben met Frankrijk of andere Franstalige landen, kunnen bij Frans in Bergen op Zoom terecht voor bijscholing. Tijdens deze cursussen ligt de nadruk op zakelijk Frans.

Voor middelbare scholieren mogelijk om individuele bijlessen te volgen. Tijdens deze lessen wordt er gericht gewerkt aan de specifieke onderwerpen waar de leerling problemen mee heeft. De individuele uitleg, in combinatie met veel extra oefeningen en herhaling, zorgt ervoor dat de leerling de stof beter begrijpt en er meer vertrouwen in krijgt. Voor de bijlessen hoeft er geen methode te worden aangeschaft. We zullen gebruik maken van de methode die op school gebruikt wordt, in combinatie met extra oefenmateriaal.

Nieuw bij Frans in Bergen op Zoom: 'chansoncursussen'. Tijdens deze unieke cursus worden Franse chansons beluisterd, waarna de inhoud, betekenis en grammatica wordt besproken. Deze lessen worden zowel individueel als in groepsverband gegeven.

De lessen worden gegeven in gezellige, huiselijke sfeer.

Vanaf nu is het ook mogelijk om lessen via Skype te volgen. Lessen missen i.v.m. bijvoorbeeld vakantie of ziekte is dus niet meer nodig!