Frans in Bergen op Zoom
Home Docente Lessen Tarieven Contact Links

De docente

Laura Sakko-Franken

Mijn naam is Laura Sakko-Franken.

Al sinds de middelbare school is Frans een grote passie van mij. Wat mij aanspreekt is het land, de taal, de cultuur, de muziek, de films, etc. Kortom: eigenlijk alles wat met Frans en Frankrijk te maken heeft.

Nadat ik in 2002 mijn VWO diploma heb behaald, ben ik Frans gaan studeren in Tilburg, aan de Fontys Hogescholen, lerarenopleiding. In 2006 behaalde ik hier mijn diploma.

Tijdens en na mijn studie heb ik gewerkt op verschillende middelbare scholen. In 2009 begon ik met lesgeven aan volwassenen bij de Alliance Française in Roosendaal. Hier kwam ik erachter dat mijn hart ligt bij het lesgeven aan kleine groepen. Niks is mooier dan mijn enthousiasme voor het Frans over te kunnen brengen op gemotiveerde cursisten. Daarnaast geef ik graag extra ondersteuning aan scholieren die moeite hebben met het vak Frans. Door mijn ervaring in het voortgezet onderwijs weet ik wat er van de leerlingen verwacht wordt en waar de knelpunten zitten.

Zo ben ik op het idee gekomen om mijn eigen taalschool aan huis te beginnen, waar ik mensen Frans kan leren in een gezellige sfeer en met veel persoonlijke aandacht.